2015 - 2023 DoktoraTekirdağ Namık Kemal Üniversitesi
Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği (Dr)
Tez Adı: SİYEZ (Triticum monococcum L. ssp. monococcum) BUĞDAYININ KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
2011 - 2014 Yüksek LisansPamukkale Üniversitesi
Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli)
Tez Adı: Farklı yöntemlerle elde edilen nar çekirdek tozlarının muffin kek kalite özelliklerine etkisi
2005 - 2010 LisansSüleyman Demirel Üniversitesi
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi / Gıda Mühendisliği Pr.
2015 Öğretim GörevlisiKırklareli Üniversitesi / Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu / Gıda İşleme Bölümü / Gıda Teknolojisi Pr.
2021 Bölüm BaşkanıKırklareli Üniversitesi
1.
Denizli Karahöyük Ekmeği Zığır'ın Renk ve Tekstürel Özellikleri
2015 Hakemli Uluslararası Diğer İndeksler Özgün Makale
1.
Denizli Karahöyük Ekmeği Zığır'ın Renk ve Tekstürel Özellikleri
2015 Hakemli Uluslararası Diğer İndeksler Özgün Makale
1.
Antimicrobial Activities Of Various Plants Against Foodborne Staphylococcus Aureus Atcc 6538 And Staphylococcus Aureus Atcc 29213 Mixture
18.11.2019 Tam metin bildiri Uluslararası
2.
Ultrases Dalgalı Sistemin Yağ Esktraksiyonu Üzerine Etkisi
Ulusal
3.
Ultrases Teknolojisi ve Süt Endüstrisinde Kullanım Olanakları
Ulusal
4.
Production Of Hibiscus Paluze And Determination Of Some Properties
29.05.2014 Özet bildiri Uluslararası
5.
Geleneksel Yöntemlerle Karamuk (Berberis Crataegina) Marmelat Üretimi ve Bazı Özelliklerin Belirlenmesi
17.04.2014 Özet bildiri Ulusal
6.
Rheological, Physical And Chemical Properties Of Çal Karası Grape (Vitis Vinifera)pekmez
26.10.2013 Özet bildiri Uluslararası
7.
Production Of Karahoyuk (Zigir) Bread And Determination Of Some Properties
26.10.2013 Özet bildiri Uluslararası
1.
Antimicrobial Activities Of Various Plants Against Foodborne Staphylococcus Aureus Atcc 6538 And Staphylococcus Aureus Atcc 29213 Mixture
18.11.2019 Tam metin bildiri Uluslararası2.
Production Of Hibiscus Paluze And Determination Of Some Properties
29.05.2014 Özet bildiri Uluslararası3.
Rheological, Physical And Chemical Properties Of Çal Karası Grape (Vitis Vinifera)pekmez
26.10.2013 Özet bildiri Uluslararası4.
Production Of Karahoyuk (Zigir) Bread And Determination Of Some Properties
26.10.2013 Özet bildiri Uluslararası
1.
Ultrases Dalgalı Sistemin Yağ Esktraksiyonu Üzerine Etkisi
Ulusal
2.
Ultrases Teknolojisi ve Süt Endüstrisinde Kullanım Olanakları
Ulusal
3.
Geleneksel Yöntemlerle Karamuk (Berberis Crataegina) Marmelat Üretimi ve Bazı Özelliklerin Belirlenmesi
17.04.2014 Özet bildiri Ulusal
1.
Emülsifiye Et Ürünlerinin Buharlaştırılmış Ethyl Pyruvate ile Dekontaminasyonu
02.11.2015 - 28.12.2016 Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi ULUSAL Araştırmacı Tamamlandı
Dönem | Ders Adı | Ders Dili | Ders Saati |
---|---|---|---|
2022-2023 | Tahıl Teknolojisi | Türkçe | 3 |
2022-2023 | İş Sağlığı ve Güvenliği | Türkçe | 2 |
2022-2023 | İşletmede Mesleki Eğitim | Türkçe | 5 |
2022-2023 | Et ve Et Ürünleri Teknolojisi | Türkçe | 2 |
2022-2023 | Bitkisel Yağ Teknolojisi | Türkçe | 4 |
2022-2023 | Gıdalarda Temel İşlemler | Türkçe | 3 |
2022-2023 | Gıda Kimyası | Türkçe | 3 |
2022-2023 | Fermentasyon Biyoteknolojisi | Türkçe | 2 |
2021-2022 | Hazır Yemek Teknolojisi | Türkçe | 2 |
2021-2022 | Et ve Et Ürünleri Teknolojisi | Türkçe | 2 |
2021-2022 | Bitkisel Yağ Teknolojisi | Türkçe | 4 |
2021-2022 | Gıdalarda Temel İşlemler | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Gıda Kimyası | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Hazır Yemek Teknolojisi | Türkçe | 2 |
2016-2017 | Et ve Et Ürünleri | Türkçe | 4 |
2015-2016 | Genel Mikrobiyoloji | Türkçe | 4 |
1.
Denizli Kredi Yurtlar Kurumu Sosyal Tesisi
2014 - 2015
2.
Deysan Yemek
2012 - 2014
3.
Özata Yemek
2011 - 2012